KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu animirani “Polarna avantura”, drama “Male žene” i horor “Opsjednutost”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

POLARNA AVANTURA – SINK
-animirani

petak, 31.01. u 17:00
subota, 01.02. u 17:00
nedjelja, 02.02. u 17:00

Arktička lisica Swifty radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Ottom Von Walrus, koji ima mehaničke noge i zapovijeda lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika. Swifty uskoro otkriva da Von Walrusov planira otopiti polarne ledene kape i poplaviti svijet kako bi njime zavladao. Swifty se pretvara u pravoj junaka te će uz pomoć svojih prijatelja spasiti svijet od Walrusa.

Cijena ulaznice: 20 kuna

MALE ŽENE
-drama

petak, 24.01. u 19:00
subota, 25.01. u 19:00
nedjelja, 26.01. u 19:00

Priča o četiri mlade žene koje se bore za vlastiti životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je vječna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, Jo, Amy i Beth March upoznajemo još kao djevojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale živjeti same s majkom Marmee, moralnim stupom obitelji, dok je njihov otac otišao dati svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrijednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratit će ih cijelog života, dok će svaka od njih pokušati naći svoje mjesto pod suncem.

Cijena ulaznice: 25 kuna

OPSJEDNUTOST
-horor

petak, 24.01. u 21:15
subota, 25.01. u 21:15
nedjelja, 26.01. u 21:15

Nova dadilja Kate dolazi na seosko imanje u Maineu kako bi vodila brigu o dvoje djece, Flori i Milesu, koji su nedavno ostali siročad. Ubrzo uviđa da je ponašanje djece neobično, kao i to da se u kući događaju čudne pojave. Kate odlazi u zabranjeni dio kuće gdje probudi mračne sile koje opsjednu djecu i kreće njezina borba za spašavanjem vlastitog života.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content