Najbolje ocijenjeni igrači 3. HNL Sjever s prostora VPŽ: Vratar Virovitice Krešimir Tomljanović vodeći u poretku, prati ga suigrač Krešimir Crvenka

Od jeseni Virovitičko-podravska županija ima dva kluba koja se natječu u novoformiranoj 3. HNL Sjever.

Nakon nekoliko sezona imamo ligaše u trećem rangu natjecanja. Riječ je o Virovitici i orahovačkom Papuku. Odigrano je 14 kola u kojima su naši klubovi nakon lošeg starta počeli marljivo skupljati bodove, tako da su na kraju jeseni Virovitičani zauzeli šesto mjesto na tablici, dok su Orahovčani deseti s realnim šansama za iskorak prema gore.

Rezultati su se odrazili na ocjene igrača. U 14 kola ukupno je ocijenjeno 14 igrača, od kojih je šest igrača Virovitice i osam iz Papuka. Najuspješniji je prvi čuvar mreže Virovitičana Krešimir Tomljanović, a prati ga njegov iskusni suigrač Krešimir Crvenka. Iza njih su dva obrambena igrača Virovitice Slaven Marković i Tomislav Blažević te prošle sezone najbolji igrač 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica Marin Čavić, koji bi sigurno bio puno bolje rangiran da nije duže vrijeme izbivao s terena zbog ozljede, ali i Papuk bi imao puno više bodova.

Eljfat Mehmedi i Tomislav Bušljeta (obojica Papuk) skupili su po 12 bodova, dok je preostalih sedam igrača skupilo po osam ili četiri boda. Niti jedan igrač se nije bodovno odvojio od ostalih, tako da u preostalih 13 proljetnih kola svi mogu doći do titule najboljeg igrača 3. lige Sjever s prostora Virovitičko-podravske županije.

Poredak:

24 boda: Krešimir Tomljanović (Virovitica)

20 bodova: Krešimir Crvenka (Virovitica)

16 bodova: Slaven Marković i Tomislav Blažević (obojica Virovitica) te Marin Čavić (Papuk)

12 bodova: Eljfat Mehmedi i Tomislav Bušljeta (obojica Papuk)

8 bodova: Stipe Ćavić, Jurica Šantić i Miroslav Rukavina (svi Papuk) te Denis Kovač i Nikola Suvajac (obojica Virovitica)

4 boda: Danijel Zebec i Tomislav Živković (obojica Papuk)

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content