Polufinale malonogometnog turnira u Špišić Bukovici: Mogu li nogometaši Rezovca svladati prvotimce Graničar Bušetine?

U subotu, 4. siječnja u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici igraju se polufinalni susreti u seniorskoj konkurenciji zimskog malonogometnog turnira u organizaciji Nogometnog kluba “Graničar Bušetina”.

U prvoj polufinalnoj utakmici u 19 sati igra ekipa Meteora, koju čine mlađi prvotimci vodeće momčadi 1. županijske nogometne lige Rezovca, dok će s druge strane u sastavu Caffe bara Lav biti vodeći prvotimci Graničar Bušetine. Podsjetimo jesenas je na igralištu u rezovačkom Laništu susret ovih dviju momčadi završio podjelom bodova 3:3.

U drugoj polufinalnoj utakmici u 20,40 sati igra jaka momčad Pitona u čijem su sastavu najbolji pojedinci pitomačkog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” Leo Kirin i Nikola Plavšić, pojačani mladim virovitičkim igračima Dorijanom Mikičićem i Rokom Horačekom. Oni će se suprotstaviti najiskusnijim prvotimcima NK “Virovitice” koji čine momčad Titro.

Između polufinalnih utakmica u 19 sati igrat će se revijalna utakmica između ženske selekcije Virovitičko–podravske županije i igračica futsal prvoligašica iz Đurđevca.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content