KRAJNJE JE VRIJEME ZA IZMJENU GUMA! Požurite u Autoprijevoz Horvat i povoljno zamijenite set ljetnih za zimske gume

Korištenje krivih guma u određenim uvjetima, posebice zimskim, može uvelike utjecati na ponašanje automobila na cesti. Gume su jedan od najvažnijih dijelova vozila, a kako posreduju između automobila i ceste presudne su za sigurnost. Dobro je da u svakom razdoblju godine vozilo ima odgovarajuće gume jer već pri temperaturi nižoj od 7°C ljetne gume gube elastičnost, kao i svojstva prianjanja na podlogu koju imaju u uvjetima za koja su predviđena.

Izmjena guma samo je naizgled jednostavan posao, ali zahtijeva izrazitu preciznost prilikom skidanja i postavljanja guma na felge te posebne alate kako bi se kotači balansirali prema odgovarajućim parametrima proizvođača automobila.

IMG 1782

Zahvaljujući stručnosti vulkanizera u radionici AUTOPRIJEVOZA HORVAT promjena guma ne traje dugo stoga požurite i zamijenite set ljetnih za zimske gume.

Raspon usluga:

  • Uklanjanje kotača
  • Skidanje guma s kotača
  • Montiranje guma na kotače
  • Balansiranje kotača
  • Ponovno postavljanje kotača

IMG 1796

Akcijska cijena za montažu i balansiranje čeličnog naplatka iznosi 30 kuna po komadu, a aluminijskog 35 kuna po komadu.

Zvonko Horvat, vlasnik tvrtke AUTOPRIJEVOZ HORVAT ističe kako je u njegovoj radionici moguće kupiti i nove, kvalitetne gume poznatih brendova. Uz već spomenutu uslugu izmjena guma, ovdje možete doznati i ostalu, bogatu ponudu u tvrtki AUTOPRIJEVOZ HORVAT j.d.o.o. iz virovitičkog prigradskog naselja Podgorja.

AUTOPRIJEVOZ HORVAT j.d.o.o.
Podgorje, sv. Petra i Pavla 12
Virovitica

Vučna služba i pomoć na cesti 0-24

Radno vrijeme:

ponedjeljak – petak 08-17 sati
subota 08-13 sati

Broj mobitela: 099/ 703 3232

(promo)

IMG 1895

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content