FOTO Mame i tate virovitičkih košarkašica skoro iznenadile favoriziranu Koprivnicu

U okviru gostovanja igračica Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica u Virovitici, odigrana je i revijalna utakmica roditelja igračica ŽKK Virovitice i ŽKK Koprivnice.

Kako u Koprivnici već nekoliko desetljeća postoji ženski košarkaški klub, u prvoj utakmici odigranoj u Koprivnici mame i tate iz Koprivnice su dosta lagano pobijedili te je ovo bila prilika za uzvrat. Malo bolje ekipirani te samo jedan zajednički trening bio je dovoljan da se situacija znatno promijeni.

Mame Doroteje Blažičević, Tamare Kosi, Katarine Kanjke, Elene Lebinac, Lene i Josipe Rigler te Antonije Štefović pružile su znatno jači otpor što se može reći i za tate te je rezultat do samog kraja bio u egalu. Bilo je tu trica, odličnih blokada i lijepih driblinga, a neke je srce ponijelo te su zaigrali kao u starim dobrim vremenima.

IMG 8766 Custom

Na kraju je ponestalo snage što su tjelesno spremniji gosti iz Koprivnice iskoristili i otišli kući pjevajući. Treba pohvaliti i publiku koja je ispunila školsku športsku dvoranu u Špišić Bukovici te zdušno navijala za “svoje” roditelje.

Uskoro se očekuje i treća utakmica, iako svakako treba napomenuti da se tu prije svega radi o jednom prekrasnom druženju članova dva ponajbolja kluba u ovom dijelu Hrvatske.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

[g-gallery gid=”578187″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content