FOTO Pobjedu Suhopolja protiv čačinačke Mladosti zasjenila ozljeda Luke Lokingera, izbivat će do kraja sezone

Sunčano i lijepo vrijeme bilo je odlična uvertira za nogometnu utakmicu koju su jučer (subota) na pomoćnom terenu suhopoljskog stadiona Park odigrali domaći nogometaši i čačinačka Mladost.

Suhopoljčanima je ovo bila odlična provjera pred nastavak natjecanja u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, ali i Čačinčanima za nogometnu sezonu u 1. ŽNL, gdje su u jesenskom dijelu prvenstva za vodećim Rezovcem zaostali pet bodova.

IMG 0629 Custom

Jedine pogotke na utakmici gledatelji su vidjeli u prvom poluvremenu. Domaća momčad poentirala je dva puta, što je bilo dovoljno za konačnih 2:0. Gostujućeg vratara Hečimovića svladali su Enio Kirin i Marko Sertić, a odličnu asistenciju upisao je Toni Hudoletnjak. Gosti su u prvom dijelu bili prilično bezopasni za domaćeg vratara Lea Kirina.

Nastavak donosi puno bolju igru s obje strane te izglednije prilike za pogotke, ali mreže su ostale netaknute. Dvije odlične šanse Mladostaši nisu pretvorili u pogodak, a najbliži tome bio je Ivan Ugarković, do tad najbolji pojedinac na terenu u gostujućim redovima. Domaća momčad stvorila je četiri gotovo stopostotne prilike, ali lopta nije htjela u gol. Najbliži pogotku bili su Ante Mikulić i Deni Kucljak, ali nedostajalo je koncentracije u samoj završnici.

IMG 0633 Custom

Nekoliko minuta prije kraja utakmice domaći strateg Tomislav Filipović u igru je uveo juniore, a jedan od njih je nažalost i “nastradao”, pa će tako s nogometnih travnjaka zbog uganuća gležnja izbivati do kraja sezone. Riječ je o obrambenom igraču Luki Lokingeru.

Domaći strateg Tomislav Filipović posebno je pohvalio igru u obrambenom dijelu, a obranom su u ovoj utakmici uz vratara Kirina dirigirali Franjo Farkaš i Renato Jularić.

IMG 0632 Custom

-Posebno me veseli defanzivni dio, jer nismo primili pogodak, a gledajući sveukupno, mislim da ima još dosta prostora za napredak. Protiv Mladosti nedostajao je Ibriks, a što se tiče novih igrača, pokušao sam ih maksimalno izrotirati, da vidim na kojoj će poziciji najbolje reagirati, kako bi se mogli do kraja uklopiti u naš koncept igre i biti maksimalna pomoć i potpora za cijelu momčad. Ako nastavimo davati svoj maksimum na terenu i treninzima, mislim da će to jako dobro izgledati u proljetnom dijelu prvenstva – rekao je nakon utakmice Filipović.

Gostujuća momčad u Suhopolje je doputovala u okrnjenom sastavu, tako da je gostujućem strategu Nikici Hatu nedostajalo nekoliko standardnih prvotimaca.

IMG 0611 Custom

-Ovo nam je bila četvrta pripremna utakmica, a ako prođemo u sljedeće kolo Županijskog kupa, odradit ćemo sedam utakmica prije početka prvenstva. Što se tiče utakmice sa Suhopoljem, prvim poluvremenom i nisam baš prezadovoljan, a mislim da smo u nastavku bili ravnopravan protivnik. S obzirom da mi je nedostajalo nekoliko igrača, među kojima i dva nova pojačanja, na kraju moram biti zadovoljan viđenim – rekao je Hat.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”581463″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content