FOTO Prvenstvo ŠSD srednjih škola u futsalu za mladiće: Strukovna izbacila prošlogodišnje prvake iz daljnjeg natjecanja

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić odigrane su utakmice županijskog natjecanja školskih sportskih društava srednjih škola u futsalu za mladiće skupine II.

U ovoj skupini su bila četiri školska sportska društva iz virovitičkih srednjih škola: Gimnazija iz Gimnazije Petra Preradovića, Strukovna iz Strukovne, Tehničar iz Tehničke i Obrtnik iz Industrijsko-obrtničke škole.

Mogle su se vidjeti zanimljive i kvalitetne utakmice, jer su za školske momčadi igrali većinom igrači koji inače nastupaju u klubovima 3. i 4. hrvatske lige te 1. županijske lige.

IMG 0206 Custom e1582057589787

U prvoj utakmici Gimnazija je s 2:0 svladala Strukovnu. Igrači Strukovne promašili su previše prilika da bi mogli doći do boljeg rezultata. Svi su očekivali da će utakmica između Gimnazije i Tehničara odlučiti o naslovu najbolje momčadi. Gimnaziju je u prednost doveo Dorian Mikičić, a izjednačio je pravom bombom Karlo Jakupec. Boljim izvođenjem penala Gimnazija je stekla prednost u slučaju, ako obje momčadi osvoje isti broj bodova.

Strukovna je iznenadila prošlogodišnje prvake Tehničare i pobijedila ih 4:1. Tim porazom Tehničari, prošlogodišnji prvaci, ispali su iz daljnjeg natjecanja. Mora se uzeti u obzir da šest igrača iz prošlogodišnje trofejne ekipe nisu više učenici Tehničke škole.

IMG 0187 Custom

Na županijsku završnicu, koja će se održati u Virovitici sredinom ožujka plasirale su se Gimnazija i Strukovna.

Rezultati:

Gimnazija – Strukovna 2:0
Tehničar – Obrtnik 4:1
Gimnazija – Tehničar 1:1 – nakon penala 5:4
Obrtnik – Strukovna 0:2
Tehničar – Strukovna 1:4
Gimnazija – Obrtnik 8:1

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”580769″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content