FOTO Sat plesa pod nazivom “Plesom do ljubavi” privukao brojne djevojke i žene u hali Viroexpo

Svjesni težine i slojevitosti pitanja s kojima se žene općenito suočavaju u društvu, a posebice njihova mjesta, položaja i uloge u sportu te prihvaćajući inicijativu Međunarodnog olimpijskog odbora da se ženama osigura ravnopravnost u svim područjima djelovanja, aktivnostima i obnašanjima dužnosti u sportu, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije u 2020. godini organizirat će nekoliko događanja vezana za promociju sporta i tjelesne aktivnosti djevojčica, djevojaka i žena.

Prva aktivnost bila je plesni događaj pod nazivom “Plesom do ljubavi” na košarkaškom sportskom terenu u hali Viroexpo. Sat plesa bio je namijenjen svim djevojčicama, djevojkama i ženama koje su se tako priključile motivirajućoj inicijativi za buđenje samosvijesti o vlastitoj vrijednosti “Original, a ne kopija”, koje su se okupile u impozantnom broju.

MG 5103Sat su u kombinaciji održale Alida Saračević, Shine dance fitness instruktorica i Tihana Sarošević profesorica iz studija DisStatik. Za sve sudionice bili su pripremljeni osvježenje i prigodni pokloni. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”580049″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content