Klub hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica održao izvještajno-izbornu skupštinu

Jučer (petak) je u prostorima Kluba hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a u Novoj Bukovici održana redovna godišnja izvještajna skupština Kluba, koja je ujedno bila i izborna.

Nakon intoniranja hrvatske himne te odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine, predsjednik Kluba Darko Meter otvorio je skupštinu pozdravivši sve nazočne članove i goste.

IMG 5987

Izvješće o radu Kluba u proteklom razdoblju, kao i financijsko izvješće podnio je predsjednik Meter, a potom se pristupilo razrješenju starog vodstva Kluba i biranju novog. Na prijedlog članstva, staro vodstvo Kluba u sastavu predsjednik Darko Meter, potpredsjednici Darko Bašić i Antun Cicvarić, ponovo je izabrano za novi mandat. Plan rada i financijski plan za 2020. godinu podnio je novi-stari predsjednik Darko Meter. Sva izvješća, kao i reizbor vodstva Kluba prihvaćeni su jednoglasno od strane članova.

IMG 5986

Uslijedila je pozdravna riječ gostiju, a nazočnima su se obratili predsjednici i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Braćun. Svi govornici su pohvalili rad Kluba, te čestitali novom-starom predsjedništvu na reizboru. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

IMG 5992

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content