Općina Pitomača u suradnji s Učilištem DMD Naturalis organizira osposobljavanje za rukovoditelje radnim strojevima, voditelje OPG-a, lovce i drugo

- PROMO -

Općina Pitomača u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanovom za obrazovanje odraslih iz Zagreba organizira osposobljavanje za: voditelja opg-a, voćara, vinogradara, lovca, lovočuvara i rukovoditelja motornom pilom, traktorom s radnim priključcima, trimerom, viličarom, kombajnom, bagerom i dr.

Svi navedeni programi imaju odobrenje za provođenje od nadležnog Ministarstva te stoga svi polaznici nakon završenog osposobljavanja dobivaju uvjerenje o osposobljavanju i iskaznice (osim osposobljavanja za lovca i lovočuvara, iskaznice na temelju original uvjerenja izdaje Hrvatski lovački savez).

Osposobljavanje će se održati 09. ožujka s početkom u 16:00 sati u Poduzetničkom Inkubatoru u Kladarama, a sve informacije (cijene modula, način plaćanja, termini, itd.) možete dobit na broj 091/22-000-11, gđica Gorana ili u Općini Pitomača na broj 098/288-556.

(pitomaca.hr)

Povezane vijesti

Skip to content