Športsko ribolovni klub “Greda” Pitomača održao izvještajno izbornu skupštinu: Damir Begović ponovno izabran za predsjednika

Športsko ribolovni klub “Greda” Pitomača jučer (nedjelja) je u Društvenom domu Greda održao izvještajnu izbornu skupštinu. Tom prilikom predsjednik društva Damir Begović pozdravio je sve članove i goste među kojima su bili predsjednik županijskog ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije Nikola Prtenjača, predsjednik općinske ribolovne zajednice Darko Tkalčec, tajnik sportske zajednice općine Pitomača Zlatko Novak. Na skupštini se raspravljalo o izvješću o radu ŠRK “Greda”, o sportskim aktivnostima i materijalno-financijskom poslovanju u 2019. godini, također predložen je i usvojen program rada i financijski plan za 2020. godinu.

Izvješće o radu iznio je predsjednik kluba Damir Begović. Iznio je da su prošle godine osnovali seniorsku natjecateljsku ekipu i nastupili su u svih šest kola županijske lige gdje su ostvarili 9. mjesto od ukupno 15 ekipa. Nastupali su na županijskom kupu Virovitičko-podravske županije, sudjelovali su na općinskoj ligi gdje su ekipno osvojili 2. mjesto. Na prijateljskim natjecanjima u Virovitici, Zdencima, Slatini postigli su jako dobre rezultate. Održali su klupsko natjecanje između svih članova kao i prijateljsko natjecanje svih ostalih članova ribolovne zajednice. Odradili su dvije radne akcije na uređenju desne obale rijeke Drave te Grabe na području Jelkuša.

IMG 3367

Promovirali su klub i općinu na prijateljskim natjecanjima u lovu ribe udicom na plovak, kuhanjem fiša i paprikaša u našoj županiji, ali i u Koprivničko-križevačkoj i Međimurskoj županiji. Sudjelovali su na sajmu Viroexpo u Virovitici te su tom prilikom pokazali svoje umijeće u pečenju ribe na tanjurači. Istaknuo je kako sada broje 62 člana i svake godine članstvo im raste. Na kraju zahvalio se općini Pitomači i načelniku Željku Grgačiću, sportskoj zajednici općine Pitomača i tajniku Zlatku Novaku i Stjepanu Dergezu sponzoru koji osigurava pekarske proizvode za skupštine i druženja.

IMG 3370

Na skupštini za predsjednika kluba izabran je Damir Begović, dopredsjednika Tomo Filipović, za članove upravnog odbora izabrani su: Nikola Prtenjača, Siniša Bokan, Radovan Mihaljević, Davor Pavlić i Karlo Demšić. Za tajnika izabran je Nikola Prtenjača, za nadzorni odbor za predsjednika Mladen Greguraš, za članove Hrvoje Vranek i Mladen Ivanic. Osobe ovlaštene za zastupanje udruge su: Damir Begović, Tomo Filipović i Nikola Prtenjača. Osobe ovlaštene za potpis financijske dokumentacije su Damir Begović i Tomo Filipović. Predstavnik za zastupanje u skupštini sportske zajednice općine Pitomača je Damir Begović.

Na kraju skupštine slijedilo je druženje uz domjenak koji su pripremili članovi kluba.

IMG 3382

(www.icv.hr, ib, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”581791″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content