Ovo su Liste prvenstva za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima za 2020. godinu

Na temelju članka 16. stavka 3. Zakona o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima (“Narodne novine” br. 106/18, 98/19), Upravni odjela za graditeljstvo, zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove Virovitičko-podravske županije objavljuje Liste prvenstva za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima za 2020. godinu.

Liste prvenstva su 13. ožujka 2020. godine objavljene na mrežnoj stranici i oglasnim pločama Virovitičko-podravske županije u Virovitici te izdvojenim mjestima rada u Slatini, Orahovici i Pitomači.

Na objavljene Liste prvenstva podnositelji prijava imaju pravo podnošenja primjedbe Upravnom odjelu za graditeljstvo, zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove u roku od osam dana od dana njihove objave na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Virovitičko-podravske županije.

Liste prvenstva: za stambeno zbrinjavanje davanjem u najam obiteljske kuće – model A, za stambeno zbrinjavanje darovanjem neuseljive obiteljske kuće u državnom vlasništvu i građevnog materijala za njezinu obnovu ili rekonstrukciju – model B, za stambeno zbrinjavanje davanjem u najam stana – model C, za stambeno zbrinjavanje darovanjem građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu i građevnog materijala za izgradnju obiteljske kuće – model D i za stambeno zbrinjavanje darovanjem građevnog materijala za obnovu, dogradnju/nadogradnju i završetak izgradnje obiteljske kuće u vlasništvu podnositelja prijave odnosno darovanjem građevnog materijala za izgradnju obiteljske kuće na građevinskom zemljištu u vlasništvu podnositelja prijave – model E, možete preuzeti na službenim web stranicama Virovitičko-podravske županije (OVDJE).

(www.vpz.hr, bb, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content