U Slatini održana trening vožnja za policijske motoriste Policijske uprave virovitičko-podravske

Policijski službenici motoristi Policijske uprave virovitičko-podravske danas (ponedjeljak) su na poligonu Autoškole Champion u Slatini održali trening vožnju, u sklopu pripreme za novu sezonu.

Prema riječima voditelja Službe policije PU virovitičko-podravske Marija Župana, dolaskom ljepšeg vremena i viših temperatura, a time i boljih uvjeta na prometnicama, u narednom razdoblju može se očekivati povećan broj motociklista u prometu što će aktivirati i policijske motoriste na pojačan nadzor.

Na današnjoj vježbi sudjelovalo sedam policijskih službenika motorista iz policijskih postaja Slatina, Orahovica i Virovitica, od ukupno 14 koliko ih je na području Policijske uprave virovitičko-podravske.

Ovaj trening ujedno je bio dobra priprema za policajce motoriste koji su nedavno položili te će im ova sezona biti prva na motociklu, a nove će vještine moći steći i na vožnji koju Ministarstvo unutarnjih poslova organizira ovoga tjedna na riječkom Grobniku.

Trening vožnji u Slatini nazočili su i načelnik Policijske postaje Slatina Krunoslav Sertić i njegov zamjenik Zdenko Tot, te Mario Koić, vlasnik Autoškole Champion koja je ustupila svoj poligon policijskim službenicima za vježbu. (www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”584073″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content