FOTO Članovi slatinske HVIDRA-e nastavljaju s redarskim aktivnostima: Provodili mjere na slatinskoj Gradskoj tržnici

Nakon što su se članovi Udruge HVIDRA-e Slatina stavili na raspolaganje Stožeru civilne zaštite grada Slatine te petkom i ponedjeljkom nekoliko tjedana odradili redarstvo u jednom trgovačkom centru u Slatini, dopao ih je novi zadatak.

Naime, članovi slatinske HVIDRA-e, na molbu tvrtke Slatina kom te u sinergiji sa Stožerom civilne zaštite grada Slatine, danas (četvrtak) su pristupili osiguravanju slatinske gradske tržnice. Tako su članovi HVIDRA-e, zajedno sa djelatnicima pojedinih sektora Slatina koma, kontrolirali pridržavanje mjera socijalne distance, obavljali dezinfekciju ruku kupaca na ulazu u tržnicu te ih upućivali kako se kretati i gdje parkirati vozilo.

IMG 7297

– Ove aktivnosti naši će članovi nastaviti svakog petka, kada je u Slatini sajam i kada je na gradskoj tržnici dosta osoba. Danas je umjesto petka bio sajmeni dan ili kako Slatinčani kažu pijac, jer je sutra Praznik rada, pa smo pripomogli djelatnicima Slatina koma u provođenju svih onih mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite – rekao je predsjednik slatinske HVIDRA-e Ilija Nikolić te dodao kako nije bilo nikakvih problema i da su kupci vrlo disciplinirani.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”588352″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content