OPĆINA MIKLEUŠ U DOBA PANDEMIJE Načelnik Dundović: Stanje je pod kontrolom, ostanite doma i Uskrs provedite u obiteljskom okruženju

U telefonskom razgovoru s načelnikom općine Mikleuš Milanom Dundovićem, saznali smo kakvo je aktualno stanje vezano uz pandemiju koronavirusa na području općine, ali i novom načinu izdavanja propusnica.

-Stanje je pod kontrolom, a mještani se pridržavaju naputka Stožera civilne zaštite, koji svoj posao obavlja uredno. Stožer isto tako obilazi sva naselja u općini i na raspolaganju je mještanima kojima je potrebna neka vrsta pomoći. Aktivirali smo i vatrogasce koji dežuraju na određenim punktovima, tako da je stanje na području općine zasad jako dobro i moram priznati da sam zadovoljan kako to sve funkcionira – rekao nam je načelnik Dundović.

IMG 2996 Small

Svi oni koji nemaju pametne telefone ili pristup internetu, pa tako ni mogućnost ulaska u novi sustav kako bi zatražili izdavanje ePropusnice, na raspolaganju im svakodnevno stoje djelatnici Općine Mikleuš.

-Propusnice se izdaju redovito od 8 do 10 sati svakog radnog dana i zasad nema nikakvih problema, niti smo dobili bilo kakvu dojavu o nekakvoj zloupotrijebi. Svi potrebni obrasci mogu se skinuti na stranicama Općine, pa čak i popuniti online. Svi koji nemaju pristup internetu mogu doći osobno u već navedenom vremenskom terminu i načelnik Stožera civilne zaštite izdat će im propusnicu – dodao je Dundović te ovim putem svim mještanima općine Mikleuš, žiteljima VPŽ i građanima Republike Hrvatske zaželio sretan Uskrs i da ostanu doma te ga provedu u obiteljskom okruženju.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content