POVODOM 27. ROĐENDANA OPĆINE ČAČINCI Započeo nagradni natječaj za kreativnost najmlađih “Volim Čačince”

S obzirom na nemilu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, Turistička zajednica općine Čačinci za svoje najmlađe sugrađane, od 26. ožujka pokrenula je nagradni natječaj pod nazivom “Volim Čačince”, s ciljem što sigurnijeg i što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena u akciji #ostanidoma.

-Kroz maštoviti crtež ili literarni uradak pozivamo najmlađe da prikažu što im najviše nedostaje u izolaciji, što najviše vole u svom mjestu i općini koja 16. travnja slavi svoj 27. rođendan. Natječaj je otvoren do 15. travnja, a radovi s najviše lajkova na društvenoj mreži facebook naše Zajednice, bit će prigodno nagrađeni – rekla je direktorica TZ Ureda Čačinci Ana Marunica.

Ovo su pravila sudjelovanja: prvo treba posjetiti i označiti sa “sviđa mi se” facebook stranicu Turističke zajednice općine Čačinci, zatim na vrhu stranice pronaći “share” (opcija dijeljenja) i podijeliti objavu “Nagradni natječaj Volim Čačince”. Zatim, u komentar objave na stranici potrebno je objaviti fotografiju crteža uz obavezne podatke (ime, starost, mjesto stanovanja i autora crteža).

-U natječaju mogu sudjelovati djeca do 14 godina s područja općine, a nakon završetka organizirat ćemo prigodnu izložbu svih pristiglih radova. Već sada, u ovih nekoliko dana došlo je jako puno radova i svima se od srca zahvaljujem. Budimo odgovorni prema sebi i drugima, ostanimo doma – zaključila je Marunica.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content