SPORTSKI VREMEPLOV Croatia u Grabrovnici počela sa sezonom: Otišli Blaga, Ivačić i Šerepec, cilj je igrati atraktivno kao u proljetnom dijelu

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

I Predrag Pejić je poveo svoje trupe u novu sezonu. Grabrovnička Croatia, koja je ovoga proljeća svojim igrama i rezultatima bila hit u III. HNL, pripremat će se na svojim terenima.

Gledajući momčad koja je nizala krugove na igralištu i koju su predvodili iskusni i prekaljeni lisci Ivan Begović i Mario Tolo, vidjelo se kako nema novih lica, izuzev igrača iz juniorskog pogona, kojima će se dati puna prigoda u afirmaciji.

– Otišli su nam Ivica Blaga, Josip Ivačić i Vanja Šerepec. Trenutačno nam nedostaje Goran Bosilkovski, no on će se priključiti ovaj tjedan – referirao je trener Croatije Predrag Pejić.

Pejić tvrdi kako mu je želja da mu momčad ove jeseni igra na nivou proljetnog dijela, kada je Croatia bila hit prvenstva, kako po igrama, tako i po rezultatima.

– Uglavnom ćemo raditi na podizanju fizičke spreme. Smatram da nam, s obzirom da je ostalo gotovo 90 posto igrača, neće trebati previše vremena kako bi se uigrali. Plan nam je odigrati 10 pripremnih utakmica i 28 treninga. Imamo iskusnu momčad punu znalaca, individualnih kvaliteta i stoga ne sumnjam da će to biti dovoljno.

Prvi pripremni dvoboj Croatia će odigrati u subotu, 21. srpnja, kada će gostovati u Virju kod Podravca. Potom će gostovati na turniru u Velikoj Črešnjevici, a u srijedu, 25. srpnja, odmjerit će snage sa Slatinom…

– Gledano po klubovima, III. HNL ove će godine biti jača nego lani, no s obzirom na financijske teškoće, s kojima se bori veliki dio klubova, brzo bi se moglo dogoditi da počnu “otpadati” oni koji više ne mogu. U toj priči Croatia je stabilan klub i vjerujem da će na našem stadionu i ove jeseni biti mnoštvo navijača koji će dati podršku našim igrama – zaključio je Pejić.

Virovitički list, svibanj, 2012. godine