SPORTSKI VREMEPLOV Croatia u Grabrovnici počela sa sezonom: Otišli Blaga, Ivačić i Šerepec, cilj je igrati atraktivno kao u proljetnom dijelu

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

I Predrag Pejić je poveo svoje trupe u novu sezonu. Grabrovnička Croatia, koja je ovoga proljeća svojim igrama i rezultatima bila hit u III. HNL, pripremat će se na svojim terenima.

Gledajući momčad koja je nizala krugove na igralištu i koju su predvodili iskusni i prekaljeni lisci Ivan Begović i Mario Tolo, vidjelo se kako nema novih lica, izuzev igrača iz juniorskog pogona, kojima će se dati puna prigoda u afirmaciji.

– Otišli su nam Ivica Blaga, Josip Ivačić i Vanja Šerepec. Trenutačno nam nedostaje Goran Bosilkovski, no on će se priključiti ovaj tjedan – referirao je trener Croatije Predrag Pejić.

croatia grabrovnica 1 Custom

Pejić tvrdi kako mu je želja da mu momčad ove jeseni igra na nivou proljetnog dijela, kada je Croatia bila hit prvenstva, kako po igrama, tako i po rezultatima.

– Uglavnom ćemo raditi na podizanju fizičke spreme. Smatram da nam, s obzirom da je ostalo gotovo 90 posto igrača, neće trebati previše vremena kako bi se uigrali. Plan nam je odigrati 10 pripremnih utakmica i 28 treninga. Imamo iskusnu momčad punu znalaca, individualnih kvaliteta i stoga ne sumnjam da će to biti dovoljno.

Prvi pripremni dvoboj Croatia će odigrati u subotu, 21. srpnja, kada će gostovati u Virju kod Podravca. Potom će gostovati na turniru u Velikoj Črešnjevici, a u srijedu, 25. srpnja, odmjerit će snage sa Slatinom…

– Gledano po klubovima, III. HNL ove će godine biti jača nego lani, no s obzirom na financijske teškoće, s kojima se bori veliki dio klubova, brzo bi se moglo dogoditi da počnu “otpadati” oni koji više ne mogu. U toj priči Croatia je stabilan klub i vjerujem da će na našem stadionu i ove jeseni biti mnoštvo navijača koji će dati podršku našim igrama – zaključio je Pejić.

Virovitički list, svibanj, 2012. godine

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content