Udruga invalida rada uskladila svoje aktivnosti prema naputku Civilne zaštite

Udruga u ovo teško vrijeme provodi svoje aktivnosti iz programa jednokratne podrške pod nazivom „ŽIVOT JE LIJEP I NAKON 60“ . Moram naglasiti da su naše aktivnosti vezane za stare i nemoćne osobe kojima je u ovo vrijeme prijeko potrebna naša pomoć i podrška. Naše djelatnice su svakodnevno na terenu, pomažu našim starim i nemoćnim osobama, pridržavajući se pritom svih mjera kako bi zaštitile i sebe i njih, dakako to podrazumijeva rad u rukavicama s maskom na licu uz propisano odstojanje od samih korisnika.
Projekt jednokratnih podrški financiralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i to je važna podrška udrugama koje provode aktivnosti u lokalnim zajednicama za pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama. Sada im je više nego ikada potreban netko tko će se brinuti o njima.

Udruga sve svoje administrativne aktivnost obavlja bez zastoja, iako smo naš rad sveli na rad bez stranaka. Svoje obaveze odrađujemo putem telefonskih poziva i upita, a sve dogovaramo tako da ne zaostajemo u provedbi naših aktivnosti vezanih uz projekt.

(Predsjednica Udruge Marija Kelečić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content