12. CMC FESTIVAL VODICE 2020. Upišite 4. i 5. rujna u svoje kalendare i pripremite se za najveći tulum na Jadranu

CMC televizija kao i proteklih godina nastavlja suradnju s Gradom Vodicama i Turističkom zajednicom grada, a s ponosom najavljuje kako će se i ove godine u Vodicama po 12. put  održati CMC festival – 4. i 5. rujna.

Kroz svih 10 godina, koliko se CMC festival održava u Vodicama, u ovaj najljepši grad na obali Jadrana dolazile su najveće regionalne glazbene zvijezde. Nabrojimo samo neke: Severina, Magazin, Marko Perković Thompson, Željko Bebek, Prljavo kazalište, Goran Bare i Majke, Parni valjak, Alen Islamović, Jelena Rozga, Sergej Ćetković, Hladno pivo, Mia Dimšić, Opća Opasnost…

Organizacijski i produkcijski, riječ je o jednom od najvećih festivala domaće glazbe u regiji koji je postao i nezaobilazno mjesto brojnim turistima tijekom ljetnih dana. Dvodnevni festival svim posjetiteljima omogućuje besplatan ulaz, a osim revijalnog festivalskog dana bit će održan niz događanja i koncerata nekih od najvećih glazbenih zvijezda današnjice i to na dvije pozornice.

Upišite 4. i 5. rujna u svoje kalendare, planirajte godišnje odmore i pripremite se za najveći tulum na Jadranu – 12. CMC festival Vodice 2020.

Više o svemu saznajte na web stranici CMC ili na facebook stranici festivala

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content