DAN SVETOG FLORIJANA Zapovjednica Vatrogasne zajednice VPŽ Mateja Fras Venus uputila čestitku povodom Dana vatrogasaca

Zapovjednica Vatrogasne zajednice VPŽ Mateja Fras Venus uputila je čestitku povodom Dana vatrogasaca:

Drage vatrogaskinje i vatrogasci Virovitičko-podravske županije, čestitam vam svima naš dan, dan svetog Florijana, našeg zaštitnika koji je, vjerujem, uz sve nas u ova teška vremena.

Posljednjih nekoliko tjedana, u vrijeme trajanja ove zdravstvene krize, više nego ikad dolazi do izražaja naša snaga, jedinstvo, zajedništvo, brojnost i ustroj. Zajedno sa zdravstvenim djelatnicima i policijskom službom prvi smo na liniji obrane od nevidljivog neprijatelja i zajedno, s vašim obiteljima, odlično se nosimo s time. Zahvaljujem vam svima na svemu što činite za svoje mjesto i lokalnu zajednicu, od provjera propusnica i njihova izdavanja, dovoza lijekova i hrane, brige oko starijih i nemoćnih, dovoza medicinske opreme, logistike na različitim područjima… U sve to vrijeme, operativni sastav naših postrojbi je vrhunski i profesionalno odrađivao sve intervencije koje su nas zadesile, a njih nije bilo malo.

Ove godine ćemo naš dan proslaviti skromno, svatko sa svojima bližnjima u svojim kućama kako bi svi zajedno uspjeli naše živote čim prije vratiti u prijašnju svakodnevnicu. Zahvaljujem vam svima još jednom i neka vam je sretan dan vatrogasaca. (www.vz-vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content