KLASIČNA KATOLIČKA GIMNAZIJA Maturanti se oprostili od školskog zvona

Bilo je suza, smijeha, lijepih riječi i još ljepših želja na današnjem (ponedjeljak), posljednjem satu nastave za maturante Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici. Profesori, koji su se zaželjeli svojih maturanata i maturanti, koji su se zaželjeli izravnog kontakta sa svojim profesorima, održali su kratak i emocijama ispunjen susret na otvorenom, ispred škole, kojim se ova generacija zauvijek oprostila od školskog zvona.

Ravnateljica Marijana Novak Stanić kaže kako je bilo posebno dirljivo vidjeti susret maturanata s razrednicom nakon dvomjesečne pauze, a nakon kojeg im opet slijedi rastanak.

100538759 2430450130579311 578894641550589952 n Custom

-Oprostili su se zajedno od posljednjeg školskog zvona, nakon punih 12 godina škole u svom životu i ovim druženjem obilježili zadnji dan nastave kao gimnazijalci. Profesori su malim znakom pažnje razveselili svoje učenike, a učenici su poklonom iznenadili svoju razrednicu. Iako će se i dalje ‘viđati’ putem online platformi i slijedi im državna matura, ipak je to jedan konačan pozdrav koji je u svima pobudio emocije, splet zahvalnosti, sreće i tuge – kaže ravnateljica M. Novak Stanić.

Profesori su svojim maturantima pripremili balone prepune konfeta i svakom od njih dali su do znanja koliko im je važan ili važna – na crtežu lađe svatko je pronašao svoje ime. Maturanti su pak svoju razrednicu Andreu Bobanac iznenadili cvijećem i poklonom, a “pale” su i dvije pjesme. Dio atmosfere možete vidjeti u fotografijama i u videozapisu (Video 1 i Video 2).

(www.icv.hr, mlo, foto i video: Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici)

[g-gallery gid=”590523″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content