S.O.S. VIROVITICA Poziv nezaposlenim osobama za besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe EU projekata

Udruga S.O.S Virovitica poziva dugotrajno nezaposlene osobe da se uključe u projekt “Nova znanja – nove prilike” koji im omogućava besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Osposobljavanje provodi Učilište koje odredi nositelj projekta te će putni troškovi biti plaćeni osobama koji dolaze izvan Virovitice.

Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju zadovoljiti ove kriterije:

  • osobe do 29 godina – trebaju biti nezaposleni i na Zavodu za zapošljavanje više od 6 mjeseci
  • osobe od 30 godina – trebaju biti nezaposleni i na Zavodu za zapošljavanje više od 12 mjeseci
  • Završena četverogodišnja, viša ili visoka škola

Zainteresirane osobe mogu se prijaviti u Udruzi S.O.S. Virovitica mailom ([email protected]) ili telefonom (033/721-500) svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.  Prijavnicu koju također treba popuniti nalazi se na kraju ove objave.

Projekt “Nova znanja – nove prilike” provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom “S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja” iz Virovitice.

Taj projekt odobren je iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu. PRIJAVNICA_Nova znanja nove prilike (S.O.S. Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content