VIRTUALNI DAN ŠKOLE “Klasičari” u zanimljivom videu progovorili o školi, nastavi i profesorima

Kako izgleda nastava latinskog i grčkog jezika, kakva atmosfera vlada u školi, jesu li profesori susretljivi i što sve obuhvaća Klasična katolička gimnnazija s pravom javnosti u Virovitici u zanimljivom su video prilogu odgovorili sami učenici i to u povodu Dana škole, a koju su zbog pandemije obilježili virtualno. Prisjetili su se nekih od zanimljivih trenutaka s nastave prije krize, rekli više o državnoj maturi i drugim pitanjima koja bi mogla interesirati njihove vršnjake.

Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici je otvorena u rujnu 2007. godine. Danas ju pohađa 71 učenik, a novu generaciju trebalo bi upisati 22 nova učenika, odnosno jedan novi razredni odjel.

Ravnateljica Marijana Novak-Stanić ističe kako je video mali obol proslavi Dana škole, koja se održava virtualno te da su je svjedočanstva učenika jako razveselila.

– Video je namijenjen svima, a napose osmašima koje uskoro očekuje odabir srednje škole. Radujemo se trenu kada ćemo se opet moći vidjeti u klupama i na hodnicima, odnosno, kada ćemo nastavu i sve aktivnosti moći provesti u normalnim okolnostima – rekla je M. Novak-Stanić.

Kako “Klasičari”, učenici Katoličke gimnazije vide svoju školu, pogledajte i vi u njihovom video prilogu…

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content