Andrović: Za županijsku potporu pokrivanja režijskih troškova javilo se više od 200 poduzetnika, isplatit će im do 2.000 kuna

Govoreći na aktualnom satu Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, župan Igor Andrović spomenuo i je mjeru koju je Virovitičko-podravska županija raspisala za mikro poduzetnike s do deset zaposlenih.

– Uz mjere Vlade RH koje se odnose na zaposlene, Virovitičko-podravska županija je kao jednu od mjera, a vezano za koronavirus, uvela i mjeru za mikro poduzetnike s područja Virovitičko-podravske županije koji imaju do 10 zaposlenih. Njima, koji su bili najteže pogođeni kroz pandemiju bolesti COVID 19 jer su morali zatvoriti svoje obrte i tvrtke, Virovitičko-podravska županija isplatit će jednokratnu pomoć do maksimalno 2.000 kuna, kako bi mogli platiti režijske troškove u vrijeme kada su bili zatvoreni. Do danas imamo više od 200 poduzetnika i obrtnika koji su se javili na javni poziv, a vjerujem kako će svima njima biti isplaćen maksimalni iznos pomoći – rekao je župan Andrović. (vpz.hr)

Share Button

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content