FOTO Ovogodišnji Šaranski PVA kup u Špišić Bukovici pripao ekipi “Respect” iz Slatine

Na retenciji Zidine u Špišić Bukovici od 19. do 22. lipnja održano je tradicionalno četverodnevno ribolovno natjecanje, Šaranski PVA kup koje se održava svake godine povodom Dana općine Špišić Bukovica – Ivanja, u organizaciji Športsko-ribolovnog društva Lendava i pod pokroviteljstvom Općine Špišić Bukovica.

Sudjelovalo je ukupno 14 timova s područja Zagrebačke, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Prvo mjesto i prijelazni pehar osvojio je tim “Respect” iz Slatine, drugi je bio tim “Ribica” iz Virovitice, a treće mjesto je osvojio također virovitički tim “Carpemoni”.

Dalje slijede “Epo-art” iz Virovitice, “Drileri” Slatina i Virovitica, “Ferko” iz Golog Brda, “Fishing Baits” iz Korije, Pitomače i Đurđevca, “Imperial Baits” iz Virovitice i Đurđevca, ŠRD Dugo Selo (kraj Zagreba), “Žila” Pitomača, “Ložnjak” Korija i Virovitica, “Crazy Carp” iz Pitomače, “Prijatelji” Špišić Bukovica, Rušani i “Gemišt” iz Dugog Sela (kraj Zagreba).

Najveću ribu, amura od 16,770 kilograma ulovio je pobjednički tim “Respect” iz Slatine, a ukupno je ulovljeno 1.076.865 kilograma ribe, odnosno 865.025 kilograma šarana i 211.840 kilograma amura.

Prijelazni pehar te statue i medalje najuspješnijim timovima uručili su načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler i predsjednik Športsko-ribolovnog društva Lendava Darko Korać.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

[g-gallery gid=”594200″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content