OPĆINA ČAĐAVICA Održana 13. međužupanijska izložba hladnokrvnih konja i revija zaprega

U povodu proslave Dana općine Čađavica i blagdana Petrova, na nogometnom igralištu u Čađavici održana je 13. međužupanijska izložba hladnokrvnih konja Konjogojske udruge slavonskih uzgajivača hladnokrvnih konja Čađavica i uvijek atraktivna revija zaprega.

Izložbu konja otvorio je župan Virovoitičko-podravske županije Igor Andrović, koji je u Čađavicu došao zajedno s ministricom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesnom Bedeković, saborskim zastupnikom Josipom Đakićem, članom Uprave Hrvatskih šuma Igorom Fazekašem, svojim zamjenikom Marijom Klementom i pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojanom Mijokom.

IMG 0304 1Gosti su imali priliku provesti se konjskim zapregama kroz Čađavicu, te razgledati plemenite životinje. Svim sudionicima podijeljene su zahvalnice za sudjelovanje, a vlasnicima konja uručili su ih ministrica Vesna Bedeković, župan Igor Andrović, općinski načelnik Mirko Rončević i predsjednik Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka Miško Šklempe. Također, Miško Šklempe uručio je zahvalnicu i načelniku Rončeviću za dugotrajnu suradnju i odličnu organizaciju dosadašnjih izložbi.

IMG 0503Cijelu manifestaciju uveličali su članovi Motokluba Zvijeri Čađavica i njihovi gosti, ”dojahavši” na svojim ”makinama” s mnogo više konja. Iako je ovogodišnja manifestacija bila dosta skromnija, zbog trenutne situacije vezane uz koronavirus, posjetitelji su ipak mogli uživati u programu. (ADF; Foto D. Fišli)

[g-gallery gid=”595245″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content