Preminuo traktorist kojeg je kod Slatine udario pijani vozač

Traktorist (55) na kojeg je u mjestu Kozice kod Slatine u subotu nešto prije 21 sat naletio VW Tuareg u nedjelju je u poslijepodnevnim satima u virovitičkoj bolnici podlegao ozljedama. Njegovu smrt potvrdili su u PU virovitičko-podravskoj.

– Prometna nesreća se dogodila, kada je 42 – godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 1.65 promila, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka kroz naselje Kozice od pravca Slatine, smjerom zapad-istok, gdje je uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, kasno ispred sebe uočio neosvijetljeni traktor slatinskih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 55 – godišnji vozač, pri čemu je došlo do udara prednjeg dijela automobila u stražnji dio traktora, odnosno priključak – kultivator, nakon čega je od siline udara došlo do rotiranja i prevrtanja traktora, te udara u zid kuće kbr. 93, dok je automobil nastavio daljnje nekontrolirano kretanje u dužini od 50 –tak metara pri čemu je udario u betonski putni most kod kbr. 62, te sletio u putni kanal.

Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola. U prometnoj nesreći 55 – godišnji vozač traktora, zadobio je teške tjelesne ozljede, te je prevezen u OB Virovitica, nakon čega je dana 7. lipnja u večernjim satima, preminuo. Vozač automobila i 41 – godišnji putnik u automobilu nisu ozlijeđeni. Po zaprimanju analize alkohola krvi i urina, slijedi podnošenje adekvatnog pismena – objavila je PU virovitičko-podravska

(www.icv.hr, 24sata, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content