Slatinski kuglači održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u subotu su održali slatinski kuglači. Skupštinu novih prvaka 3. lige vodilo je radno predsjedništvo u sastavu Ozren Rastija, Dragan Vuk i Renata Vukalović, a izvješće o radu kluba i financijsko izvješće, kao i plan rada i financijski plan, podnio je predsjednik Željko Vaška.

Novim drugoligašima na osvajanju naslova prvaka došli su čestitati predstavnici lokalnih, ali i županijskih klubova i udruga. Tako je ispred Županijskog kuglačkog saveza riječi divljenja s obzirom na uspjeh ostvaren u ne baš idealnim uvjetima uputio predsjednik istog Stipan Gojević Zrnić. Čestitke su stigle i od ”najljućih” županijskih rivala, od kuglača virovitičke HVIDR-e, točnije od njihovog predsjednika Mile Bičanića. I Vladimir Domić, bivši dugogodišnji predsjednik i sadašnji član kluba, oglasio se na skupštini u ime Udruge umirovljenika Slatine čiji je predsjednik, čestitajući sadašnjoj Upravi KK Slatina na ovom najvećem rezultatu u klupskoj povijesti. Odlična suradnja kuglača i HVIDR-e, kako slatinske, tako i županijske, produbljena je i jučer, gostovanjem i toplim riječima upućenim od strane predsjednika ta dva tijela Ilije Nikolića i Mate Bubaša.

IMG 0229Ove godine posebnu plaketu za izniman doprinos radu kluba zaslužio je Damir Ferenčević. (ADF, DJ; Fotografije D. Fišli)

IMG 0230 IMG 0225 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content