U Rezovcu održan 1. Memorijalni turnir “Branko Tomljanović” u uzrastu U-13: NOPO Legen iz Gornje Vrbe prvi, Suhopolje četvrto

Na nogometnom igralištu u Rezovcu održan je 1. Memorijalni turnir “Branko Tomljanović” u uzrastu U-13.

Na turniru je sudjelovalo deset ekipa koje su bile podijeljene u dvije skupine po pet. Na kraju su po dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine razigravale za poredak. Gledalište je bilo ispunjeno brojnim roditeljima i trenerima koji su željeli vidjeti nogometne nade, a tu je bio i Krunoslav Moslavac, tajnik Županijskog nogometnog saveza. Turnir je otvorio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin. Tom prigodom predsjednik Nogometnog kluba “Rezovac” gradonačelniku Kirinu poklonio je klupsku trenirku.

viber image 2020 06 28 18 41 41

Velika vrućina nije bila prepreka mladim igračima da pokažu svoj igračke potencijale. U završnicu su se plasirali Slavija iz Pleternice, NOPO Legen iz Gornje Vrbe, Garić iz Garešnice i Suhopolje.

U prvom polufinalnom ogledu Suhopolje je povelo 1:0, ali su igrači Garića preokrenuli rezultat i pobjedom 2:1 plasirali se u finale. Drugi polufinalni ogled između NOPO Legena i Slavije iz Pleternice završio je bez zgoditaka, pa se prišlo izvođenju kaznenih udaraca, u čemu je ekipa iz Gornje Vrbe bila uspješnija rezultatom 4:3. Slavija iz Pleternice je očito lakše preboljela polufinalni poraz i pobjedom 3:1 nad Suhopoljem osvojila treće mjesto. U velikom finalu NOPO Legen svladao je Garić s 2:1 i došao do zlata.

viber image 2020 06 28 18 40 52

Za najboljeg igrača proglašen je Leon Duspara (NOPO Legen). Najbolji vratar je bio Dominik Beštek (Garić), dok je najbolji strijelac bio Noa Čačić (Slavija Pleternica).

Domaćini iz Rezovca iskazali su se kao odlični domaćini. U aktivnu organizaciju turnira bili su uključeni svi nogometaši, roditelji, članovi uprave, sponzori i članovi Mjesnog odbora predvođeni predsjednicima Antonijom Ilijaševićem i Vladom Hodakom.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”595587″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content