FOTO Slatinski četvrtoligaš započeo s pripremama za novu sezonu: Klub pojačali Dominik Nikšić i Marin Vukomanović

Nakon prekinutog natjecanja proljetnog dijela 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, zbog krize uzrokovane koronavirusom, nogometaši NK Slatine krenuli su jučer (srijeda) s pripremama za novu sezonu.

Okupljene igrače uvodno je pozdravio dopredsjednik kluba Miran Janečić pohvalivši njihov rad u proteklom dijelu.

– Nažalost, kako su drugi klubovi stali i mi smo, nismo mogli odraditi sve do kraja kako smo planirali, a sve zbog svima poznate situacije vezane uz koronavirus. Ne znamo kako će biti na jesen, ali prilike su takve da možemo početi trenirati, pa ćemo poslije vidjeti što i kako. Neki od igrača su nas napustili i ja im želim sreću u klubovima koje su odabrali te im se želim zahvaliti na svemu što su dali za naš klub. Neki novi igrači nam dolaze i njima želim dobrodošlicu u klub. Svima vama želim puno sreće, uspjeha i da uživate u nogometu te da ostvarite što bolji rezultat – rekao je Janečić.

NK Slatina 9

Na okupljanju je bilo 17 igrača, koje je tajnik kluba Ilija Nikolić upoznao s mjerama kojih se trebaju pridržavati na treninzima i u svlačionicama, a više o samim mjerama igračima je govorio fizioterapeut Ivica Dubravica.

Slatinu su napustili Dumenčić, Menegati i Javorović koji su otišli u Podravac iz Sopja te Nikolić i Grljak, a u klub su došli golman Dominik Nikšić iz miljevačke Mladosti i Marin Vukomanović, vezni igrač orahovačkog Papuka, inače dijete slatinske Škole nogometa.

Planove u pripremama, kao i očekivanja za novu nogometnu sezonu igračima je prenio trener Damir Pepmer.

– Danas je na prozivci bilo sedamnaest igrača, ali će nam se na idućim treninzima priključiti i ostali koji danas nisu iz objektivnih razloga mogli biti ovdje. Uglavnom, na spisku imamo dvadeset i sedam igrača, tako, što se tiče igračkog kadra, neće biti problema. Mi ćemo napraviti maksimum da bi igrače što bolje pripremili, a ako u tome uspijemo niti rezultat neće izostati – rekao nam je trener Pemper.

NK Slatina 14

Svoje dojučerašnje suigrače došli su pozdraviti i s njima se oprostiti Dumenčić i Menegati.

– U Slatini sam lijepo dočekan od samog početka, od Uprave, trenera i cijele ekipe. Kad sam došao, kontakt je uspotavljen brzo i dogovorili smo se o svemu i nemam nikakve riječi zamjerke za ništa, nego samo pohvale za Upravu, trenera, tajnika i sve u klubu. Žao mi je što je ovako sezona završila radi ovoga s COVID-19 i što nismo krenuli u drugi dio sezone, jer stvarno smo se vrhunski spremili i mislim da bi napravili odličan posao u proljeće, ali, eto, na žalost nismo krenuli i sezona je završila kako je. Žao mi je radi toga, ali to su stvari na koje se ne može utjecati. Što se tiče mog novog kluba, Podravca iz Sopja, nadam se da će i tamo biti sve u redu kao što je bilo u Slatini. Svojim dosadašnjim suigračima želim puno sreće i dobrih rezultata u novoj sezoni – rekao je donedavni golman Slatine Kristijan Dumenčić.

Na prozivci, između ostalih članova Uprave, nazočili su još predsjednik kluba Vlado Međimurac i sportski direktor Darko Kupres.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”595898″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content