FOTO Virovitički mladi nogometaši dominirali u pripremnoj utakmici: Juniori i kadeti Virovitice pobijedili vršnjake u Podgorju 7:0

Nakon uvjerljive pobjede nad seniorima Omladinca iz Korije, kombinirana momčad juniora i kadeta Virovitice u četvrtak popodne gostovala je u virovitičkom prigradskom naselju Podogrju, gdje je odigrala pripremnu utakmicu s domaćim juniorima. Momčad Podgorja nije bila kompletna te je nastupila sa samo deset igrača.

Već su prve sekunde pokazale u kojem će smjeru teći utakmica. Gosti iz Virovitice poveli su nakon dvadeset sekundi igre. Gotovo cijela utakmica se odvijala na domaćoj polovici igrališta. Virovitički igrači su kombinatornom igrom održavali su stalni pritisak na domaća vrata.

IMG 3254 Custom 1

Utakmica je završila pobjedom gostujuće momčadi 7:0. Dva zgoditka postigao je Luka Špoljar, a po jednom su se u strijelce upisali Drago Špoljar, Luka Skupnjak, David Pelc, Benjamin Široki i Robert Rokinger.

U nedjelju, 2. kolovoza pred virovitičkim juniorima je najzahtjevnija provjera. Igraju na 16. Memorijalnom turniru “Zlatko Karafa” u Sopju, gdje će odmjeriti snage sa zagrebačkim drugoligašem Dubravom Tim Kabelom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”599321″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content