OPĆINA PITOMAČA Potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju svlačionica i prostorija nogometnog kluba u Dinjevcu

U srijedu, 22. srpnja, u prostorijama Općine Pitomača načelnik Željko Grgačić i Tihomir Živko, vlasnik trgovačko-fasaderskog obrta Duga iz Pitomače, potpisali su Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju sportske građevine – svlačionice i prostorije nogometnog kluba u Dinjevcu.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 202.200 kuna, a najveći dio sredstva za ovaj projekt u iznosu od 165.788 kuna, osigurana su iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj prijavom na tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Navedeni natječaj provodi se putem lokalnih razvojnih strategija odabranih lokalnih akcijskih grupa, a u ovom slučaju LAG-a Virovitički prsten. Razliku će osigurati Općina Pitomača iz proračuna. U okviru ovog projekta na spomenutom objektu izvršiti će se radovi na krovištu, zamjena vanjske i unutarnje stolarije te unutarnje uređenje prostora. Ugovorom planirani rok završetka projekta trebao bi biti unutar šest mjeseci. (pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content