Ovogodišnji Središnji seminar UHRT za rukometne trenere bez troškova organizacije i plaćanja licenci

Udruga hrvatskih rukometnih trenera ove godine organizirat će 44. središnji seminar trenera koji vode klubove u ligama Hrvatskog rukometnog saveza.

Posljednjih godina seminar se održava u svibnju u sklopu Festivala hrvatskog rukometa. Zbog pandemije koronavirusa ove godine nije se održao Festival hrvatskog rukometa.
Iz Udruge hrvatskih rukometnih trenera su izvijestili da će se ovogodišnji seminar održati u Zadru od 4. do 6. rujna.

Istovremeno se u Zadru treba održati Final 4 SEHA Gazprom lige. Treneri će, ako to epidemiološke prilike omoguće moći pogledati završnicu lige.

Sukladno teškim gospodarskim prilikama u zemlji i Svijetu Hrvatski rukometni savez je donio odluke da se za natjecateljsku sezonu 2020./2021. ne plaćaju licence i kotizacija za trenere koji će sudjelovati na Seminaru u Zadru.

Hrvatski rukometni savez će svim trenerima-članovima Udruge trenera koji će prisustvovati svim predavanjima na Seminaru osigurati besplatne licence za natjecateljsku sezonu 2020./2021. Sukladno tome svi treneri će dobiti licencu za Premijer ligu te će na osnovu toga moći voditi ekipe u svim ligama i rangovima natjecanja HRS-a.

Sve troškove organizacije Seminara u Zadru snositi će HRS te klubovi i treneri ne plaćaju kotizaciju za Seminar kao prijašnjih godina. Napominjemo da je obavezan dolazak na Seminar te prisustvovanje na svim predavanjima bez obzira na godine ili status trenera. Sva predavanja organizirati će se u Sportskoj dvorani “Krešimir Ćosić” u Zadru te je planirano da ista budu teoretska.

Predavanja će započeti u petak, 4. rujna u prijepodnevnim satima, a završiti u nedjelju, 6. rujna u ranim poslijepodnevnim satima. Hrvatski rukometni savez će poštovati sve preporuke i mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svezi COVID-19 te ćemo o svemu na vrijeme informirati trenere tako da će Seminar biti organiziran sukladno epidemiološkim preporukama imajuću u vidu zdravlje i sigurnost svih sudionika.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content