1. ŽNL U Sopju četiri jedanaesterca i dva crvena kartona, Rezovac i Sloga četvorkama ispratili goste

Odigrano je 1. kolo 1. županijske nogometne lige. Strijelci su bili izuzetno efikasni na svim terenima.

Najuzbudljivije je bilo u Sopju. Domaći Podravac je jedan od pretendenata na naslov prvaka. Trener Mario Tolo ima iskusnu i kvalitetnu momčad. Očekivala se sigurna pobjeda domaćina. Igrači Omladinca iz Korije u susret su ušli bez respekta. Nakon samo 27 minuta igre momčad iz Korije vodi 3:1. Strijelci su bili Renato Giba iz kaznenog udarca te Vedran Grubić i Marko Korenički iz igre. Zgoditak za domaće u prvom dijelu postigao je Tomislav Androš. U drugom dijelu domaća momčad kreće na sve ili ništa. Iskusni Zdenko Lončarek prodorima s boka i zgodicima iz kaznenih udaraca unio je preokret. Na kraju su domaći navijači mogli odahnuti. Podravac je došao do teško izborene pobjede 4:3. U posljednjoj minuti isključeni su gostujući igrač Vedran Grubić i službeni predstavnik kluba Andrej Čupen, zbog vrijeđanja sutkinje Mihaele Brdarić.

Podravac Sopje – Omladinac Korija 4:3
Igrač utakmice: Zdenko Lončarek

IMG 3948 Custom

Na rezovačkom Laništu domaća momčad je na kraju došla do pobjede 4:0 nad Dinamom iz Četekovca. Prvi dio domaći su se dugo patili da slome otpor gostujuće momčadi. Prvi zgoditak postigli su u 40. minuti, kada je nakon akcije Marija Nrece poentirao Patrik Bazijanac. U posljednjoj minuti prvog dijela na 2:0 povisio je Ivan Krznarić. Iskusni Siniša Subota trećim zgoditkom praktički je riješio pitanje pobjednika u 70. minuti. Posljednji zgoditak postigao je Patrik Bazijanac u 77. minuti.

-Nismo bili kompletni, ali svi koji su nastupali igrači su Rezovca. Ja na njih ozbiljno računam i u nastavku prvenstva. Imamo dovoljnu igračku širinu, da se ne osjeti izostanak dva–tri igrača iz uobičajene startne postave – zadovoljan postignutim rezultatom bio je trener Rezovca Stipe Rebić.

Rezovac – Dinamo Četekovac 4:0
Igrač utakmice: Ivan Krznarić

Jedna od najkvalitetnijih momčadi lige Sloga iz Zdenaca došla je do uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mladosti iz Čačinaca. Domaću momčad u prednost je doveo iskusni Mario Duspara u 11. minuti. Na 2:0 povećao je Patrik Turković u 31. minuti, a na 3:0 dvije minute kasnije domaću prednost povećava Danijel Zebec, dok je konačni rezultat 4:0 postavio Igor Dunković u 67. minuti.

-Igrači su odradili na terenu ono što smo dogovorili prije utakmice i rezultat nije izostao – zadovoljan je bio trener Sloge Dragan Trupina.

Sloga Zdenci – Mladost Čačinci 4:0
Igrač utakmice: Danijel Zebec

U Mikleušu je odigran susjedski derbi između domaće momčadi i Voćina. Iskusni Ivica Gusić dovodi goste u prednost u 17. minuti. Gosti su vodili sve do 67. minute kada je svojim zgoditkom rezultat na 1:1 poravnao Josip Pejić. Taj je rezultat ostao do posljednjeg sučevog zvižduka.

Mikleuš – Voćin 1:1
Igrač utakmice: Ivica Gusić

Ćeralije su u svojoj premijeri u društvu županijskih prvoligaša došli do uvjerljive pobjede 3:0 nad Mladosti 1930. iz Čađavice. Prvo ime susreta bio je devetnaestogodišnji Franjo Perić, koji je postigao sva tri zgoditka. Prvi u 8. minuti iz igre , drugi u 32. iz kaznenog udarca i treći ponovno iz igre u 69. minuti.

Ćeralije – Mladost 1930. Čađavica 3:0
Igrač utakmice: Franjo Perić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”600489″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content