ŠRU Ođenica osvojila 29. Memorijal Vinko Belobrk

Na prvom virovitičkom ribnjaku u organizaciji ŠRU Ođenica te suorganizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Virovitica, Hrvatskog časničkog zbora ogranak Virovitica i Grada Virovitice, povodom Dana grada Virovitice – Rokova, održan je 29. Memorijal Vinko Belobrk u lovu ribe udicom na plovak.

Natjecanje je organizirano u sjećanje na dugogodišnjeg člana ŠRU Ođenice i hrvatskog branitelja, koji je poginuo u Domovinskom ratu 1991. godine Vinka Belobrka.

Na memorijalu je sudovalo devet ekipa iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Natjecatelji su bili podijeljeni u tri sektora.

Na kraju su proglašeni najbolji pojedinci po sektorima i ukupno te najbolje ekipe.

IMG 4103 Custom

U sektoru A najbolji je bio Dražen Jovanović (Ođenica), drugi je bio Davor Maroši (Toplica), a treće mjesto je osvojio Tihomir Hološ (Linjak).

U sektoru B prvi je bio Ivan Rakocija (Ođenica), drugi je bio Alen Kanjka (Udica), a treći Vedran Blažek (Podravka).

Najbolja u sektoru C je bila Lorena Blažek (Podravka), drugo mjesto je zauzeo Goran Đerke (Udica), dok je broncu osvojio Kristijan Templar (Tvin).

Ukupno pojedinačno najbolji je bio Dražen Jovanović (Ođenica), drugo mjesto je osvojila Lorena Blažek (Podravka), dok je treće mjesto zauzeo Ivan Rakocija (Ođenica).

Posebnu nagradu dobio je najmlađi ribič koji je nastupio na natjecanju Borna Belobrk (Hrvatski časnički zbor), unuk Vinka Belobrka.

Ekipno je ove godine bila najbolja Ođenica, drugo mjesto zauzela je koprivnička Podravka, dok je treća bial Udica iz Grubišnog Polja. Najbolja ekipa je uz pehar u trajno vlasništvo osvojila i prijelazni pehar.

Pehare i medalje najboljim pojedincima i ekipama podijelili su virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i Hrvoje Belobrk, sin Vinka Belobrka.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”601074″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content