Tri nova slučaja u VPŽ: Pozitivna mlađa djevojka, te dvoje muškaraca od kojih je jedan zdravstveni radnik

Troje novozaraženih od koronavirusa bilježi Virovitičko-podravska županija u posljednjem 24-satnom razdoblju. Mlađa djevojka ima blage simptome, a prema dostupnim podacima zarazila se na ljetovanju. Muškarac srednje dobi s blažim simptomima, već je bio u samoizolaciji, a kao mogućnost zaraze spominje se jedno grupno okupljanje prošli tjedan. Treća zaražena osoba je muškarac srednje životne dobi s blagim simptomima. Radi se o zdravstvenom radniku, a njegov izvor zaraze nije poznat. Sve tri osobe nalaze se na kućnom liječenju.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije pozivaju i dalje na odgovorno ponašanje i pridržavanje epidemioloških mjera kako bi se spriječilo daljnje širenje zaraze.

Broj testiranih u posljednja 24 sata je bio 39 (36 negativnih i tri pozitivne), a od početka epidemije u VPŽ on je trenutno 2.798. Podsjetimo, od početka epidemije koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije, 47 ljudi se zarazilo Covidom-19. Od toga, petnaest ih je trenutno aktivno, trideset i jedna osoba se oporavila, dok je jedan muškarac preminuo. (www.icv.hr, vpz.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content