Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Nakon odigrana četiri kola i uvjerljive pobjede proteklog vikenda u županijskom derbiju, momčad Virovitice zasjela je na sjajno 2. mjesto sa sedam osvojenih bodova, što je pet manje od vodeće Mladosti iz Ždralova. Orahovački Papuk s utakmicom manje trenutno se nalazi na 8. mjestu s četiri osvojena boda.

Izrezak 1

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Proteklog vikenda četvrtoligaši su odradili peto ligaško kolo. Najbolje plasirana momčad s područja naše županije je Suhopolje. Nakon dvije uzastopne pobjede nalazi se na 7. mjestu sa osvojenih sedam bodova i utakmicom manje. Slatina je na 9. mjestu s četiri boda, a Pitomača na samom dnu ligaške ljestvice bez osvojenog boda, ali s čak tri utakmice manje. Spomenute utakmice bile su odgođene iz zdravstvenih razloga.

Izrezak1

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Proteklog vikenda na travnjacima županijskih prvoligaša odigrano je 6. kolo. Vodeća je i dalje Graničar Bušetina sa 16 bodova na svom kontu. U stopu je prati Bratstvo iz Gornjeg Bazja, koje ima samo bod manje, kao i čačinačka Mladost. Sloga iz Zdenaca na 4. je mjestu sa 14 bodova. Ovo je dokaz da nas do kraja čeka velika neizvjesnost u borbi za naslov. Na samom dnu je četekovački Dinamo, koji je dosad osvojio samo jedan bod.

Izrezak2 1

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Na terenima županijskih drugoligaša u skupini Zapad odigrano je 3. kolo. Vodeća momčad lige je Podgorje s maksimalnih devet bodova, koliko ima i Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice na 2. mjestu. Jedina momčad bez bodova, koja se nalazi na posljednjem 12. mjestu je Lukač 05.

Izrezak3 1

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Na terenima županijskih drugoligaša u skupini Istok odigrano je 2. kolo. Momčad Crnca na 1. i momčad Munje iz Velikog Rastovca na 2. mjestu imaju maksimalan broj bodova. Najslabije plasirana je Mladost iz Bakića na posljednjem mjestu bez bodova i s gol razlikom 1:11.

Izrezak4 1

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Nakon dva odigrana kola vodeća je Stara Brezovica s maksimalnih šest bodova. Detkovački Slaven je na posljednjem, 8. mjestu bez ijednog boda i gol razlikom 1:15.

Izrezak5 1

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Krčevina iz Čađavačkog Luga predvodi prvenstvenu ljestvicu s dvije pobjede i šest bodova u dva odigrana kola. Meljani su na samom dnu bez osvojenog boda.

Izrezak6 1

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content