Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Nakon odigrana četiri kola i uvjerljive pobjede proteklog vikenda u županijskom derbiju, momčad Virovitice zasjela je na sjajno 2. mjesto sa sedam osvojenih bodova, što je pet manje od vodeće Mladosti iz Ždralova. Orahovački Papuk s utakmicom manje trenutno se nalazi na 8. mjestu s četiri osvojena boda.

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Proteklog vikenda četvrtoligaši su odradili peto ligaško kolo. Najbolje plasirana momčad s područja naše županije je Suhopolje. Nakon dvije uzastopne pobjede nalazi se na 7. mjestu sa osvojenih sedam bodova i utakmicom manje. Slatina je na 9. mjestu s četiri boda, a Pitomača na samom dnu ligaške ljestvice bez osvojenog boda, ali s čak tri utakmice manje. Spomenute utakmice bile su odgođene iz zdravstvenih razloga.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Proteklog vikenda na travnjacima županijskih prvoligaša odigrano je 6. kolo. Vodeća je i dalje Graničar Bušetina sa 16 bodova na svom kontu. U stopu je prati Bratstvo iz Gornjeg Bazja, koje ima samo bod manje, kao i čačinačka Mladost. Sloga iz Zdenaca na 4. je mjestu sa 14 bodova. Ovo je dokaz da nas do kraja čeka velika neizvjesnost u borbi za naslov. Na samom dnu je četekovački Dinamo, koji je dosad osvojio samo jedan bod.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Na terenima županijskih drugoligaša u skupini Zapad odigrano je 3. kolo. Vodeća momčad lige je Podgorje s maksimalnih devet bodova, koliko ima i Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice na 2. mjestu. Jedina momčad bez bodova, koja se nalazi na posljednjem 12. mjestu je Lukač 05.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Na terenima županijskih drugoligaša u skupini Istok odigrano je 2. kolo. Momčad Crnca na 1. i momčad Munje iz Velikog Rastovca na 2. mjestu imaju maksimalan broj bodova. Najslabije plasirana je Mladost iz Bakića na posljednjem mjestu bez bodova i s gol razlikom 1:11.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Nakon dva odigrana kola vodeća je Stara Brezovica s maksimalnih šest bodova. Detkovački Slaven je na posljednjem, 8. mjestu bez ijednog boda i gol razlikom 1:15.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Krčevina iz Čađavačkog Luga predvodi prvenstvenu ljestvicu s dvije pobjede i šest bodova u dva odigrana kola. Meljani su na samom dnu bez osvojenog boda.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)