FOTO Uvjerljivom pobjedom u Bereku Sloga iz Zdenaca srušila lidera: Florijan Rupčić i Mario Duspara neuhvatljivi za domaću obranu

Derbi 7. kola 1. županijske nogometne lige odigran je u bušetinskom Bereku između, do jučer vodeće Graničar Bušetine i Sloge iz Zdenaca.

Prvih trideset minuta proteklo je obostrano bez opasnijih udaraca na vrata. U 35. minuti domaći napadač Janko Brlas puca pored gola. Dvije minute kasnije Karlo Petrinić puca s boka oštro preko gola.

Slijedile su prilike gostujućih igrača. U razdoblju od 40. do 45 minute opasne udarce su uputili Davor Jozić, Florijan Rupčić i Dario Stjepić, ali je domaći čuvar mreže Natanael Vidak bio nesavladiv.

IMG 6453 Custom

Nakon odmora gosti postaju sve agresivniji. Bočni ubačaj s lijeve strane u 61. minuti odlično koristi Florijan Rupčić i gosti vode 1:0. Sedam minuta kasnije ubačaj s desne strane iskusni Mario Duspara koristi za gostujuću prednost 2:0.

Domaća momčad kreće na sve ili ništa, ali Janko Brlas i Karlo Petrinić nisu uspjeli prevariti gostujućeg vratara Dinu Radonjića. Domaći napadi otvorili su prostor u obrani. Sedam minuta prije kraja obrana Graničar Bušetine je stala misleći da je Mario Duspara u nedozvoljenoj poziciji, ali očito nije bio. Duspara je neometen lako svladao Vidaka i povećao na 3:0. Tom prilikom Valentino Pavlak je zbog prigovora zaradio drugi žuti karton, pa je morao napustiti igru.

IMG 6464 Custom

Točku na i stavio je još jednom Mario Duspara. Iz kaznenog udarca svojim trećim zgoditkom postavio je konačnih 4:0.

-U svakom susretu idemo na pobjedu, pa tako i ovdje. Nadam se da ćemo i u idućim kolima nastaviti našu seriju – presretan je bio trener Sloge Dragan Trupina.

IMG 6545 Custom

-Zaslužena pobjeda gostujuće momčadi. Na terenu nismo realizirali ono što smo se dogovorili u svlačionici. Ovo je zakon velikih brojeva. Negdje nam se morao dogoditi ovakav crni dan. Nažalost to je bio pred našim vjernim navijačima. Nedostajalo nam je nekoliko standardnih prvotimaca, što se moralo osjetiti na rezultatu. Idemo dalje. Uvjeren sam u nastavak naših dobrih rezultata – usprkos porazu optimističan je bio trener Graničar Bušetine Samuel Spudić.

Graničar Bušetina – Sloga Zdenci 0:4
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”606035″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content