Mladi kineziolog Martin Majdenić novi trener orahovačkog Papuka: Plijenit ćemo pozornost modernim i atraktivnim nogometom

Nogometni klub Papuk nakon odlaska vrsnog stručnjaka Stjepana Mađarića bio je u potrazi za novim prvim čovjekom struke. Pronašli su ga u liku mladog stručnjaka Martina Majdenića (33) iz Črnkovaca.

Majdenić je danas (srijeda) odradio prvi trening.

-Dolazim iz Črnkovaca, mjesta pokraj Donjeg Miholjca. Završio sam kineziološki fakultet, imam pro licencu i uživam u svakom provedenom trenutku na zelenom terenu. Prošao sam gotovo sve lige, od najniže pionirske do sada evo 3. HNL – započeo je Majdenić te iznio što očekuje od rada u Papuku:

-Moj rad će se temeljiti na kvalitetnim i modernim treninzima koji odgovaraju ovoj našoj mladoj ekipi kako u tehničkom i taktičkom tako i u kondicijskom smislu. Želja mi je da uvijek težimo napadačkom nogometu s obzirom da imamo i taj tip ekipe, brzu, mladu i poletnu. Pokušat ćemo ostvariti što veći broj bodova, jer ova ekipa to može. Ovo mi je prvi samostalni rad u ovako dobroj ekipi i ovako visokom rangu, no nemam nikakvu tremu, vjerujem u sebe i svoj rad. U nogometu sam već punih 13 godina, prošao sam u njemu sve kao trener od pionira do seniora i evo me sada u trećoj ligi. Sve sam do sada ostvario zahvaljujući svojim napornim radom bez ikakvih poguranaca i nepotrebnih veza i vezica kakvih je puno danas u hrvatskom nogometu. Još jednom ponavljam, vjerujem u sebe i ovu momčad i mislim da će ovo biti jedna jako dobra priča – kaže Majdenić te naglašava kako ništa ne ide preko noći:

-Naravno da ne mogu ništa napraviti preko noći, potreban mi je jedan duži period, ali siguran sam da će ova ekipa plijeniti pozornost jednim modernim i atraktivnim nogometom koji će donositi dobar rezultat. Ovim putem zahvalio bih se i prijašnjem treneru Stjepanu Mađariću koji mi je dao jako puno odličnih savjeta čime će mi biti puno lakše raditi. Pričao sam već i s nekim igračima, imam neke smjernice u kojem smjeru treba nastaviti raditi ova ekipa. Pred nam je gostovanje u Murskom Središću i pokušat ćemo se što bolje pripremiti za tu utakmicu – zaključio je Majdenić, onako na prvu mladi stručnjak s puno znanja i jasnim stavom koji Papuku može donijeti jako puno.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content