Odigrane utakmice četvrtzavršnice juniorskog kupa za nogometaše: Virovitica, Sloga, Zrinski i No Limit u poluzavršnici

Odigrane su utakmice četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji juniora. U svim susretima uspješniji su bili gosti.

Sloga iz Zdenaca sa 7:1 svladala je Pitomaču na njenom terenu. Tri zgoditka za Slogu postigao je Matija Zeman, dva puta mrežu je pogodio Luka Zeman, a po jednom Luka Mataija i Patrik Marenić, dok je jedini pogodak za Pitomaču polučio Lucijano Balija.

Virovitica je s visokih 11:0 bila bolja na Školskom vrtu u Gornjem Bazju od domaćeg Bratstva. Pet pogodaka je postigao Fran Prister, tri Ronaldo Meszeš, a po jednog Patrik Kvrgnjaš, Nikola Zalović i Leon Lipovac.

U Ćeralijama, gdje Voćin igra domaće utakmice, susret između Voćina i Zrinskog iz Nove Bukovice završio je 2:2. U izvođenju jedanaesteraca bolji su bili gosti pobijedivši ukupnim rezultatom 7:6. Iz igre za Voćin oba pogotka je postigao Nikola Tomić, a za goste strijelci su bili Tomy Znika i Domagoj Poje. U izvođenju jedanaesteraca za Voćin su bili precizni Nikola Tomić, Vedran Jozić, Franjo Tunić i Mateo Gusić, dok su za Zrinski mrežu pogodili Tomy Znika, Mladen Banović, Alen Šafranko, Franko Šterl i Matej Jukić.

No Limit iz Virovitice je bio slobodan.

Rezultati:

Pitomača – Sloga Zdenci 1:7

Bratstvo Gornje Bazje – Virovitica 0:11

Voćin – Zrinski Nova Bukovica 2:2 – nakon jedanaesteraca 6:7

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content