POČETAK PRVOLIGAŠKE SEZONE Lavice spremne za nove rukometne izazove: Ovog vikenda u 1. kolu putuju u Sinj

Novo normalno, nova pravila, nova rukometna sezona, a sve to rezultiralo je promjene u redovima ŽRK “1234 Virovitica”.

Seniorke su pripreme za novu sezonu odradile ponajviše na vanjskim terenima: atletska staza, vanjsko igralište, itd. Tek su nedavno ušle u Sportski centar “Viroexpo”, a nakon odobrenja Stožera civilne zaštite konačno su ušle i u sportsku dvoranu i to tek nekoliko dana pred prvu ovosezonsku prvoligašku utakmicu. Ovaj je problem pogodio velik broj ekipa na području RH i ozbiljno ugrozio ne samo rukomet, već i ostale dvoranske sportove. Unatoč tome, Lavice su ustrajale i ozbiljno pristupile pripremama.

IMG 5173 Custom

-Djevojke su odradile odlične pripreme, čak i bolje nego prošle godine – izjavio je trener Vladimir Gašparac ne skrivajući zadovoljstvo pomlađenim sastavom virovitičkih Lavica.

Međutim, ova će sezona početi i s nekim drugim izmjenama. U ponedjeljak, 21. rujna održana je i skupština kluba na kojoj je jednoglasno prihvaćena nova tajnica Tihana Presečan Klešić, a na njeno mjesto u predsjedništvu došao je Zlarin Rončević, inače predsjednik RK “Viro Virovitica”. Ovime su udareni temelji budućnosti rukometa u Virovitici.

IMG 20200921 202410 900x675

-Virovitica je grad rukometa. Vrijeme je da se sve rukometne snage ujedine i vrate rukomet tamo gdje pripada. To se jedino može postići dobrom suradnjom virovitičkih rukometnih ekipa. Spremni smo na međusobnu suradnju na svim poljima uz veliku podršku Grada Virovitice, Virovitičko-podravske županije i Rukometnog saveza Virovitičko–podravske županije – rekao je Ivan Hajmaši, predsjednik ŽRK “1234 Virovitica” i dodao:

-U protekle dvije godine ženski rukometni klub je prošao brojne promjene, a sve s ciljem da našim lavicama pružimo što više i što bolje uvjete, a ženski rukomet vratimo na tron.

IMG 5384 Custom

Već u subotu, 26. rujna Lavice putuju u Sinj i tamo otvaraju ovu nepredvidivu sezonu. Djevojke su pokazale spremnost na nove izazove i vjerujemo da će unatoč svim teškoćama dati sve od sebe i na terenu pokazati da unatoč mladosti i neiskustvu, ipak mogu parirati na prvoligaškoj razini.

(www.icv.hr, ŽRK “1234” Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content