Radlovac drugu godinu zaredom dobitnik nagrade “Zlatna bilanca”

Drugu godinu zaredom, a treću ukupno Industrija građevinskog materijala Radlovac Orahovica dobitnik je nagrade FINA-e “Zlatna bilanca”. Radlovac je ovu nagradu dobio u kategoriji – Najuspješniji poduzetnik u djelatnosti rudarstvo i vađenje za 2019. godinu

– Uvijek je lijepo dobiti nagradu jer je to dokaz da tvrtka dobro radi i da je odabrala ispravan smjer. Što se tiče našeg poslovanja, imali smo sreće što se pojavilo dosta poslova financiranih iz EU fondova, tako da su na natječajima poslove bez ikakvih pritisaka dobili oni koji su se najviše trudili i najbolje ponudili, a mi smo bili u tim kombinacijama. Posla smo imali dovoljno, odradili ga uredno i na kraju su i rezultati takvi da smo dobili ovu nagradu – kaže direktor Radlovca Nenad Sabljak te dodaje kako ova tvrtka gotovo da nije ni osjetila stanje s koronavirusom.

– Nemoguće je uopće ne osjetiti, ali mi imamo tu sreću da živimo u gradu u kojem nema velike koncentracije ljudi te da se u našoj proizvodnji sve većinom radi individualno, dakle svatko sjedi u svom kamionu ili bageru i nema puno isprepletenih poslova. Malo smo sve to skupa osjetili prilikom izvoza u Sloveniju, ali i to se izreguliralo i sada sve, hvala Bogu, funkcionira dobro – zaključio je Sabljak.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content