Šest novih slučajeva u VPŽ: Testirano 85, oporavile se četiri osobe

Epilog subotnjih rezultata testiranja na virus SARS-CoV-2 je sljedeći: testirano je 85 uzoraka, šestero je pozitivnih, 79 negativnih, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Od navedenih, četiri su žene, dva su muškarca, petero je srednje, a jedna osoba mlađe životne dobi. Svi imaju blagu kliničku sliku COVIDA-19. Jedna osoba je kontakt već ranije zaražene, dvije su bile na većim zajedničkim proslavama u jednoj od susjednih županija, dok se za ostale epidemiološki utvrđuje gdje su se zarazili. U Općoj bolnici Virovitica, trenutno je hospitalizirano sedmero COVID-19 pacijenta. Istodobno, oporavile su se četiri osobe.

Trenutno je 209 osoba u samoizolaciji. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju i pozivaju na odgovorno ponašanje te pridržavanje postojećih epidemioloških mjera.

Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije 173 osobe su se zarazile. Od toga ih je 70 trenutno aktivno, 98 osoba se oporavilo, dok su tri žene i dva muškarca preminuli.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content