1. ŽNL Pred nama je uzbudljivo 12. prvenstveno kolo: Najveću pažnju privlače susreti u Zdencima i Rezovcu

U nedjelju, 25. listopada u 14 sati igraju se utakmice 12 kola 1. Županijske nogometne lige. Najzanimljivije trebalo bi biti na rezovačkom Laništu, gdje domaća momčad, koju je razbudio novi trener Stjepan Pleše, ima seriju od pet susreta bez poraza, odnosno tri pobjede u nizu. Graničar Bušetina prošle nedjelje nije uspjela svladati Mikleuš na svom terenu, a Samuel Spudić je zaradio treći žuti karton te neće moći pomoći svojim igračima.

Vodeća Sloga na svom terenu u Zdencima dočekuje Voćin. Domaćini imaju niz od šest uzastopnih pobjeda, a gosti u posljednjim kolima igraju sve bolje.

Mladost iz Čačinaca nakon poraza u Rezovcu pokušat će se iskupiti na svom terenu u ogledu s Borovom, koja će također pokušati osvojiti nove bodove. Mladost 1930. iz Čađavice je favorit na gostovanju u Koriji, dok će domaći Omladinac željeti osvojiti prve domaće bodove.

Na svojoj Luci u Sopju Podravac kreće po treću pobjedu u nizu, dok će pojačani Dinamo iz Četekovca doputovati po bitne bodove za opstanak u ligi. Gradina na svom travnjaku dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. To je derbi susjednih momčadi na tablici. Pobjednik osvaja bodove kojima se učvršćuje u zlatnoj sredini.

U Ćeralijama domaća momčad i Mladost iz Miljevaca bore se za bodove s kojima će izaći iz zone ispadanja iz lige. Mikleuš bi domaćom pobjedom nad Bratstvom iz Gornjeg Bazja pokazao da može odlično igrati protiv svih vodećih momčadi lige, dok bi Bratstvo osvojenim bodovima zadržalo priključak s momčadima na vrhu tablice.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content