1. ŽNL Uvjerljiva Slavonija, prva pobjeda Dinama i četiri pogotka Karla Petrinića u visokoj pobjedi Graničar Bušetine

Slavonija iz Sladojevaca nakon pobjede u Borovi na svom terenu je bila uvjerljiva u ogledu s Omladincem iz Korije. Gosti su doputovali sa samo jedanaest igrača. Domaća momčad je povela u 20. minuti zgoditkom Matea Jerešića iz kaznenog udarca. U 30. minuti na 2:0 povećao je Ivica Tropšek, a dvije minute kasnije Patrik Fotez postiže treći zgoditak za Slavoniju.

U drugoj minuti nastavka Mateo Jerešić svojim drugim zgoditkom dovodi domaću ekipu u prednost 4:0. Zbog nehotičnog grubog prekršaja u 54. minuti isključen je domaći vratar Vanja Dragojević, a na gol je stao igrač Ivica Tropšek. Do kraja je Mateo Jerešić svojim trećim zgoditkom u 71. minuti postavio konačni rezultat 5:0.

Slavonija Sladojevci – Omladinac Korija 5:0
Igrač utakmice: Mateo Jerešić

Dinamo iz Četekovca je trijumfom na svom terenu u susretu s Borovom došao do prve ovosezonske pobjede, čime je pobjegao s posljednjeg mjesta na tablici. Gosti iz Borove u 14. minuti zgoditkom Antuna Stupara došli su u prednost 1:0. Devet minuta kasnije rezultat je poravnao Matej Dorinka. Vrijednu pobjedu domaćoj momčadi donio je svojim pogotkom Marinko Jaklić dvije minute prije kraja susreta.

Dinamo Četekovac – Borova 2:1
Igrač utakmice: Marinko Jaklić

Graničar Bušetina nastavlja sa svojim efikasnim igrama u ovoj sezoni. U prvom dijelu domaćeg susreta s Gradinom sva četiri zgoditka postrigao je Karlo Petrinić u 6., 12., 24. i 27. minuti.

U drugom dijelu domaća momčad je malo usporila ritam. Igrači Graničar Bušetine postigli su dva pogotka. Strijelci su bili Lovro Štefenec u 60. i Janko Brlas u 68. minuti. U 75. minuti jedini gostujući pogodak postigao je Dejan Pejić.

Graničar Bušetina – Gradina 6:1
Igrač utakmice: Karlo Petrinić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content