2. ŽNL ISTOK Utakmica u Novoj Šarovki prekinuta u 76. minuti, Zrinski petardom preko Dinama iz Josipova

Šest od osam ekipa odigralo je svoje posljednje utakmice jesenskog dijela prvenstva u 2. županijskoj nogometnoj ligi Istok.

Ranije smo već pisali o pobjedi Crnca protiv Munje iz Velikog Rastovca 1:0 u međusobnom dvoboju za naslov jesenskog prvaka.

Utakmica između Standarda iz Nove Šarovke i Mladosti iz Bakića prekinuta je u 76. minuti pri rezultatu 5:1, budući da su gosti ostali bez nedovoljnog broja igrača za nastavak utakmice. Do tada, u strijelce su se upisali T. Hrgetić, K. Hrgetić, I. Marinković te A. Marinković, koji je postigao dva pogotka, dok je jedini strijelac za Mladost bio Budimir.

DOŠK je svladao Plave iz Jugovog Polja s visokih 6:0. Po dva pogotka postigli su Šarić i Marijan Velić, dok su se po jednom u strijelce upisali Marin Velić i Samardžić.

Zrinski iz Nove Bukovice u gostima je slavio protiv Dinama iz Josipova 5:1. Za goste su pogotke postigli Kurtić dva, a po jedan Poje, Bračun i Brozović. Jedini pogodak za domaćine postigao je Vicić.

Zaostala utakmica između Standarda i Dinama iz Josipova odigrat će se ove subote, 24. listopada. Standard bi u slučaju pobjede na kraju sezone završio kao drugoplasirani, dok bi se Dinamo eventualnom pobjedom probio sa šestog na treće mjesto ligaške ljestvice.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content