3. HNL SJEVER Majdenić na klupi Papuka ide po drugu uzastopnu pobjedu: U Orahovicu stižu varaždinski Bumbari

Nogometaši orahovačkog Papuka u sklopu 7. kola 3. HNL Sjever na svom terenu dočekuju klub slavnog imena iz grada baroka – Varteks.

Papuk osokoljen odličnom partijom i pobjedom u Murskom Središću kod domaćeg Rudara, želi nastaviti s dobrim ritmom i uknjižiti vrijedne bodove na svom travnjaku.

-Za razliku od prošle utakmice, za ovu sam imao puni tjedan za kvalitetne treninge i dobru pripremu. Proteklih tjedana radio sam malo na tjelesnoj spremi ekipe, ali više naravno na dodatnom uigravanju. Protiv Varteksa je cilj igrati pametno, odgovorno u oba smjera, a posebno u obrani i tada će dobar rezultat zasigurno doći. Imamo jako kvalitetnu, mladu momčad koja ima ogromne vrijednosti i predispozicije, samo se trebamo svi zajedno posložiti i bit će to jedna odlična priča. Varteks je dobra momčad i mi ih kao i svakog protivnika respektiramo, ali prije svega gledamo sebe i svoju igru. Ako bude onako kako smo se dogovorili, rezultat neće izostati – kaže trener Papuka Martin Majdenić.

Posljednji susret varaždinskih “Bumbara” i Papuka odigran u Orahovici prošle sezone završio je rezultatom 1:1.

Papuku se nakon jedne utakmice stanke zbog žutih kartona vraća pouzdani stoper Stipe Čavić, a i svi ostali bi trebali biti na raspolaganju. Utakmica Papuka i Varteksa igra se sutra (subota) s početkom u 15:00 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content