FOTO Milanovački Sokol protiv Podgorja u gradskom derbiju pao bez ispaljenog metka

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad proteklog vikenda igrale su se utakmice 8. prvenstvenog kola.

U gradskom derbiju u Milanovcu između domaćeg Sokola i Podgorja obje momčadi tražile su iskupljenje za posljednje uvjerljive poraze. Očito su se gosti iz Podgorja bolje oporavili i došli do uvjerljive pobjede.

Nakon niza promašaja, na samom kraju prvog dijela, Podgorje u prednost dovodi Tomislav Feketija. Jedan odbijanac završio je na dvadesetak metara od vrata domaćeg čuvara mreže Antuna Farkaša, obrana Sokola nije izašla u blok i Feketija neometano snažnim udarcem kroz šumu nogu postavlja ujedno i konačan rezultat prvog dijela.

MG 5479

U drugom dijelu gostujućim igračima se “otvorilo”. Postižu još tri zgoditka, a moglo ih je biti i više. Strijelci u drugom dijelu bili su Tomislav Krmpotić, Matia Horvat i Matija Krmpotić.

Pred kraj susreta isključen je domaći igrač Ivan Jerbić, koji je verbalno napao suca. Domaći igrači u 90 minuta susreta nisu ozbiljnije zaprijetili gostujućem vrataru Filipu Buđaku, što bi strategu Anti Mikuliću trebao biti razlog za ozbiljnu zabrinutost.

MG 5328

U redovima Sokola trebaju se dodatno presložiti, jer im slijedi još nekoliko zahtjevnih utakmica do kraja jesenskog dijela natjecanja, dok su gosti pokazali da imaju momčad “s glavom i repom”, koja nastavlja borbu za naslov jesenskog prvaka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”609503″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content