Konstituirajuća sjednica: Edita Vidak nova predsjednica Savjeta mladih Grada Virovitice

U virovitičkoj gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Virovitice. Sjednicu je vodila predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, koja je zahvalila dosadašnjem sazivu Savjeta na uspješnoj suradnji i izrazila želju za nastavkom suradnje i s novim sazivom. Zahvalila je svim novoizabranim članovima koji su izrazili volju da se na ovaj način uključe u rad Gradske uprave.

IMG 8472

Članovi virovitičkog Savjeta mladih jednoglasno su za novu predsjednicu izabrali Editu Vidak, a za njezinog podpredsjednika Alena Moslavca.

– Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i za sve vaše ideje, zahtjeve i sve ostalo, bit ću vam na raspolaganju putem društvenih mreža i mobitela – rekla je članovima Savjeta nova predsjednica Edita Vidak.

Članove Savjeta pozdravio je i gradonačelnik Ivica Kirin.

IMG 8484

– Ovo vrijeme korone kada nema većih okupljanja treba iskoristiti za planiranje akcija u budućnosti. Vi morate biti medijatori između gradskih struktura i mladih, zato ćete biti upućeni u sve gradske aktivnosti, što će nam obostrano olakšati posao – naglasio je Kirin.

Dosadašnja predsjednica virovitičkog Savjeta mladih Mirela Krmpotić, koja je i u novom sazivu ostala članica, zahvalila je svima na dosadašnjem radu u vjeri da će poboljšanjem epidemioloških prilika Gradski savjet mladih ponovno raditi punim intenzitetom.

IMG 8478

(www.icv.hr, mš)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content