U PITOMAČI VELIKI ŽUPANIJSKI DERBI Domaća momčad ugostit će Grofove: Ovo će definitivno biti poslastica za gledatelje

U subotu, 10. listopada u 15:30 sati u 9. kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica igra se veliki županijski derbi u Pitomači između domaće momčadi i Suhopolja.

Obje momčadi u posljednjim susretima došle su do pobjeda. Pitomača je na svom terenu svladala Bilogorac iz Velikog Trojstva 6:1, a Suhopolje je bilo bolje od jedne od najskupljih momčadi lige – Bilogore iz Grubišnog Polja 2:1.

Igrači u obje momčadi nastojat će odigrati maksimalno požrtvovno, kako bi došli do pobjede.

-Igramo s Pitomačom koja ima kvalitetan sastav, ali trenutno zbog odgođenih utakmica nešto slabije plasiran na tablici. U Pitomači moramo odigrati kvalitetno, jedino se tako možemo nadati dobrom rezultatu – optimističan je trener–igrač Suhopolja Tomislav Filipović.

-U subotu nas čeka županijski derbi, prava bitka za bodove s jakim protivnikom. Takve utakmice privlače gledatelje. Vjerujem da ćemo uz dobru igru doći do pozitivnog rezultata – očekuje trener Pitomače Ivan Presečan.

Oba trenera tek će u posljednjim trenuci znati s kojim igračima raspolažu, jer imaju po nekoliko nogometaša koji su “načeti” ozljedama u posljednjim utakmicama.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content